Bubududu Creative Commons License 2007.05.04 0 0 641
ezekkel az oldalakkal egy nagy baj van csak:
Nem lehet szurni magan hirdetesekre. A minap neztem egy lakast egy ingatlanos adta meg telefonon a cimet. A tulaj azt mondta hogy az ingatlanos 550 ropit ker az uzletbol. Itt egy 8milios lakasrol beszelunk. Erre azt mondta mivel hogy o neki nem kizarolagos a szerzodese es en nem irtam ala semmit....(innen tudjatok hogy mi fog törtenni :D:D)
Szoval aki olcson akar lakast venni az nem ingatlanoson keresztul vesz. Es aki igy akar annak minden nap at kell nezni 5-600 hirdetest es megtalalni azt a 5-10 maganhirdetest ami van. Ezt egy gombnyomassal is meg lehetne oldani a 4-5 oras keresesek helyett.
Az ingatlanosok "automata" toolokat hasznalnak (ha nem hulyek) es ezzel ugyan azt a lakast ugyan az a ceg MINDEN egyes napon felrakjak. Ezeket is nagyon ruhellem. Miert nem lehet egy hirdetest egy cegnek egyszer felrakni? Vagy akkor szedje le a regit. Komolyan mondom hogy miota talalkozom ezzel az "ingatlanos" tipusu emberekkel nagyon megvaltozott a velemenyem roluk. Komolytalanok, fusibol csinaljak (volt mar aki azt hitte hogy fuvarozast akarok megrendelni :D) es nagyon ereztetik hogy nekik minden mindegy csak le tudjak nyulni az embert. Ezert keresek magan hirdeteseket. Nem akarok megegyszer egy tegla epitesu, egyedi futesunek hirdetett lakasra elmenni ahol kiderul a talalkan hogy egy tavfutesu, panellakassal van dolgunk. Na ennyit az "ingatlanosokrol"
Előzmény: Törölt nick (639)