bugmenot Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1180
Az ember a személyeskedést mindig kerüli, különösen egy identtel, de ha már ennyire lelkesen nekiugrottál e mondatomnak, akkor álljon itt a teljes kigondolt szöveg, pihenés után, moderalizálva:

Szabó Z., ahogy az MSZP-esek nagy része, eladta lassan mindenét, hogy benn maradhasson a pixisben. A gondolatait, a karrierjét, a jövőjét. Ezt ők is tudják (néha példa rá a szétszavazás), de ez sajnos elég ritka eset. Ettől függetlenül az MSZP szép, az MSZP jó, sőt a legjobb!
Vajon miért nem Hiller ment magyarázni a tandíjat? Miért nem Molnár Lajos állt ki a vizitdíj kapcsán? Ment helyette Kökény Mihály/Horváth Ágnes eü.-ben vagy Szabó Z. oktatásügyben, mert valakinek söprögetnie is kell, miután az elefánt végig rohan a porcelánboltban. Ha valaki mégsem teszi a dolgát, már repül is, ahogy történt az MSZP társadalompolitikai tagozatának elnökével.
Most úgyis azzal fogsz jönni, hogy a Fidesz -- igen, ott is ugyanez a helyzet, erősen központosított a hatalom, de ők már 5 éve nincsenek hatalmon, így most nem ők képviselik a hatalmat. Másrészt az MSZP mindig azzal takarózik, hogy a Fidesz így, a Fidesz úgy -- az én szememben egyik párt sem alternatíva, gyakorlatilag ma mind a kettő a hatalom megszerzésére összeverődött társaság, ugyanazokkal a módszerekkel (no no, ma már az az MSZP lassan alúlmúlja őket) ahol egy ember azt Isten, ellentmondás nincsen.
Előzmény: szándékváltó (1088)