quilla Creative Commons License 2007.05.03 0 0 2115

Viana emlekeim szerint nem is olyan nagyon kicsi :) Mindenesetre most utanakerestunk a neten neked emberemmel, mert ugye mi kocsival jartunk arra, az a legegyszerubb.

Van vonat, a Campanha allomasrol indul oda vonat. Ha Urbanoval mentek az viszonylag olcso viszont at kell szallni, ugy latom. Ha regionallal akkor jelentosen tobb a jegy ara (az urbanohoz kepest) es akkor nincs atszallas. Masfel, ket ora a vonat menetideje, vonattol fugg. Most egy talalomra kijelolt nepra 13 vonatot ir ami jo oda, ugyhogy van valasztek boven. A Campanhahoz eljutni nem komplikalt, visz oda metro.

Az ejszakai erkezesetek lehet erdekesebb, mivel ahogy nezem, az utolso metro fel egykor jon el a repterrol es a kovetkezo reggel hatkor. Koztes idoben marad esetleg a taxi... mivel gondolom ekkor a buszok sem jarnak. Lufival jottok? Bar az ejfel utan husz perccel szokott menetrend szerint erkezni ha jol remlik... huzos, mert ha kesik a gep maradni kell a repteren.

Ja egen, letezik busz is Vianaba, az is nagyjabol masfel ora, most hirtelen nem talaltuk meg honnan indul de ha ezt preferaljatok addig meg annyi ido van, hogy utana nezunk nektek.

Ha reszletes menetrendek kellenenek akkor meg majd mailben kuldok neked olyat is a vonatokrol konkret napra lekeresve, szerencsere boven idoben vagyunk ehez.

Ha nagyon meredek az ido a metroig es nincs megoldas na akkor en majd igyexem talalni nektek, mert mi kozel lakunk a repterhez csak nemi logisztikai szervezest igenyel, hogy negyen es pakkokkal jottok, de ha szukseges megoldjuk :)

Előzmény: á(gica) (2112)