Törölt nick Creative Commons License 2007.05.03 0 0 909
A BBC-n is téma Kádár sírjának kifosztása2007. május 3., csütörtök 13:19     InfoRádió / BBC

        Kinyomtatom Elküldöm Betűméret + -

A brit közszolgálati médium honlapja előkelő helyen foglalkozik Kádár János sírjának megrongálásával. A BBC tudósításában vandáloknak nevezi az elkövetőket, és utal az MSZMP néhai főtitkárának ellentmondásos megítélésére.

 

if(!window.goAdverticum)document.write(''); if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(39114); on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.8"))) Sub banner_159504_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_159504_DoFSCommand(command, args) end sub

1

"Ellopták a volt magyar vezető maradványait" címmel számol be a brit közszolgálati médium honlapja Kádár János sírjának megrongálásáról.

A BBC oldalán a vezető európai hírek között szereplő tudósítás ismerteti a történteket, miközben hangsúlyozza, hogy a néhai MSZMP-főtitkár megítélése ellentmondásos.

"Támogatói szerint Kádár viszonylag magas életszínvonalat biztosított, míg kritikusai azt mondják, hogy ellenzékét megkínozta és meggyilkoltatta" - írja a BBC.

Az oldal beszámol arról is, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és a Fidesz egyaránt elítélte a történteket.

"Kádár 32 évig irányította Magyarországot 1956-tól, amikor a szovjet csapatok leverték a kommunistaellenes felkelést. Kádár a modern Magyarországon is ellentmondásos figurának számít. Míg bírálói arról beszélnek, hogy a kommunizmus több ezer ellenzőjét megkínozták, bebörtönözték vagy meggyilkolták a rezsime alatt, addig mások a legnagyobb magyar államférfinak tartják" - fogalmaz a BBC.

 

 

 

Nahat ! Nahat !!!

 

 

Honnan veszi ez a BBC, hogy 1956. KOMMUNISTAELLENES FELKELES  VOLT ?????????

 

Hat nem a szemelyi kultusz ellen keltek fel ?????????

 

A kommunistakat akartak kiirtani ?????????

 

 

 

Meeeeg illllyettt !!!!!!!!