hagye Creative Commons License 2007.05.03 0 0 295

Ez csak egy lehetőség volt,de megint csak a kifogások!-bocs

Egy széllodában teljesen más az élet mint egy étteremben-rengeteg konferencia reggeliző vendég és még sok egyébb más aki idejön és azt mondja,hogy van 3000 Ft-je enni és még adjunk neki egy üditőt meg kv-t is.Ennyi a kerete!

A szállodában nem az étterem hozza a nagy pénzt hanem a szoba!

Hogy én mit teszek?pontosan azt amit mondtam,beszélek a vendéggel ha kéri vagy ha már régóta idejár és megbeszélem vele,hogy mirt szeretne!

Továbbá használoma Sous Vide (vákum technológiát),a szifonos tecnológiát és mindent ami elérhető számomra.Pl-főzeléket adok az új elvárásoknak megfelelően,válogatok a beszálitók között kinek jobb az áruja és mennyiért stb.

szóval nekem itt több lehetőségem van,mint egy kis étteremben!

A külföldinek meg azt adsz amit akarsz,mert valószinű,hogy elöször van itt és ezért akarja megkostolni az ételeket:neki csak az a fontos,hogy jó izű ételt kapjon,de egyéblént is a pincér mondja neki,hogy ez nem a hagyományos csárda étel-hanem egy kicsit korszerűbb.

nem feltétlenül szállodás szakáccsal kell beszélni,hanem ott ahova jártok vagy esetleg ott ahol már van valakinek valami tapasztalata.

ha van jobb ötletetek akkor mondjátok vsak CSINÁLJUNK MÁR VÉGRE VALAMIT!!!!

 

 

Előzmény: trofimov (293)