Szabó G. Zoltán Creative Commons License 2007.05.03 0 0 713
A legkevésbé sem humorizáltam, csak te azzal a reménytelenül üres fejeddel nem voltál képes megérteni, mit írtam.

Azt, hogy mások barbár cselekedetei nem szolgálhatnak mentségül erre a barbár cselekedetre. És azt, hogy túl sok barbár cselekedetet hajtottak végre a történelem során ahhoz, hogy valakitől, aki elítéli a barbárságot, számon lehessen kérni, hogy minden korábbi barbár cselekedetet elítélt-e.

Amúgy a lóláb eléggé kilóg. Először kuroszava olvtárs hörgött azon, hogy Gyurcsány miért nem ítéli el azt is, ahogyan Kádár gyalázta meg Nagy Imre holttestét. (105)-ben rámutattam, hogy párszor már elítélte. Kuroszava eldugult, jött halgatlak, hogy de bizonyítsam be, hogy én is elítéltem. (141)-ben bebizonyítottam, erre ő is lehátrált a témáról, megérkezett viszont erősítésként lcms, hogy de az újvidéken Tito partizánjai által lemészárolt magyarokról miért nem beszélek. lcms -t (347)-ben elküldtem az anyjába, erre jössz te azzal, hogy cinikus, mocskos módon humorizálok az újvidéki magyar áldozatokon, holott semmi ilyet nem tettem.

Vagyis a tendencia világos: mindenáron ürügyet próbáltok találni, hogy mindenkit el lehessen hallgattatni, aki a tegnapi gyalázat ellen fölemeli a szavát. Merthogy a szívetek mélyén helyeslitek, csak gyávák vagytok ezt ki is mondani, ezért inkább szart dobáltok arra, aki elítéli.

A belem fordul ki tőletek.