zuzzi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 82

Üdv mindenkinek !

 

Röviden a véleményemet szeretném megosztani veletek tanulságos!

 

Nagy reményekkel indultam az Adsense programba és az elején minden müködött szépen 20-30 kattintás naponta de volt kissebb nagyobb hullámvölgy is a kattok számában.

Eleinte olyan 3-4 dolcsi volt naponta tehát egy katt 1 cent felett volt naggyából.

Aztán ahogy teltek multaka napok ugyanannyi kattra egyre kevesebb összeget fizetett szép fokozatosan ment lefele pedig a hirdetések ugynazok voltak mint azelőtt . És nem hiszem hogy a hirdetők 2-4 hét alatt ennyivel csökkentették volna a hirdetési tarifájukat ( én is hirdetek ezt tudom biztosan ). Oda jutottunk ,hogy volt olyan katt is ami forintban nézve5-10 ft volt  0.03 cent  EZ IGEN  ! de valahogy majd lesz gondoltam magamban .

Azután jött a hidegzuhany mint már sokunknak :

 

A szöveg : Érvénytelen kattintások miatt számláját zároltuk !

Persze  előzmény semmi csak az, hogy soha többet nem vehetek részt az Adsense programba mert érvénytelen kattintásokat csináltam !

Mint valami bűnöző "te voltál nincsen mese bűnös vagy !" DIKTÁTOR MODJÁRA .

Próbáltam fellebbezni de tök folösleges volt ugyanazt írták akkor is annyi különbséggel ,hogy a levél aljára odairták hogy ugyan többet ne írjak már mert NINCSEN MÓDJUK A TOVÁBBIAKBAN VÁLASZOLNI A FELLEBBEZÉSEMRE !

Köszi micsoda rendes válasz volt .

 

Na most röviden ennyi úgyhogy nem minden fenékig tejföl ám ezeknél .

 

Apropó tudja valaki ,hogy igazából kivel is e-mail ezünk ha valami gondunk van mert én csak azt tudom hogy Adsense csapat és puff !

Olyan mint egy fantom csapat nem tudni hogy kik és hol vannak :