Skywalker. Creative Commons License 2007.05.02 0 0 598
Jaja, ez lesz a megoldás...

75 októberi vagyok, ezért pl a 77 és 79-es vetítésekre nem hiszem, hogy tudnék emlékezni. Bár az pl rémlik, hogy azidőtájt láttam a "One Moment Of Humanity"-t, de ebben is megcáfolt a honlapod, miszerint azt nem is adta a magyar tévé akkor sem! :) Viszont ha nem ezt, akkor fogalmam sincs, milyen egyéb ilyen "robotos" filmet láthattam akkortájt?!

Az viszont tuti, hogy 84-85-ben néztem minden epizódot, haloványan rémlenek is dolgok, kivéve a "Dragon's Domain" ami ugyebár minden korombélimben mély nyomokat hagyott! :) De valahova oda pozícionálnám emlékeimben az "All That Glisters"-t is, dehát ez is hülyeség. Pedig esküszöm úgy emléxem! :)

Kábeltévét viszont akkoriban hírből sem ismertem. Aztán lehet, hogy a 90-es években a Szateggyen láttam ezeket és az téveszt meg...

Most viszont nincs tévém és csak szemezgetek az alfa torrentekből, így jutottam el az "All That Glisters"-ig és a "One Moment Of Humanity"-ig és miközben néztem őket, keletkeztek bennem ezek a fenti, ismerős (mintha már láttam volna...) érzetek!!! Kész rejtély! :)
Előzmény: motyo_1999 (595)