oldman2 Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1344

Szia! Üdvözöllek köztünk!

  Bemutatkozó írásod kellemes emlékeket idézett fel bennem. Ezek a nevek! Dunakeszi Alsó , Újpest... '82 forró nyarán gyakran túráztam gyalog egyedül Fótra a strandhoz, és vissza. Akkoriban még nem voltak autóutak, fűvel benőtt földutakon, elhagyott ösvényeken, erdőn-mezőn, vasút mentén, patakokban gyalogoltam.

  Egy különösen forró délután, miután Fótot már elhagytam, erős pisilési inger jött rám. Körülnéztem, hová húzódjak pisilni, mikor rájöttem, akárhol lehet, még nadrágba is, hisz kilométerekre nincs senki. A gondolat, hogy bepisiljek, egyre izgalmasabb volt. Még érvet sem találtam ellene, hisz sehol senki, a nadrágom pedig úgyis megszárad hazáig. Már teljes lelki izgalomban voltam, mégegyszer körülnéztem, aztán az országút közepén elengedtem magam. Igazad van, baromi jó érzés, bár engem senki sem látott, mégis izgi volt, hogy ezt már nem lehet visszacsinálni, a folt még órákig látszani fog, és mégis megláthatnak.

  Szoros farmer volt rajtam, a bal zsebemnél tenyérnyi folt jelezte a szerszámom helyzetét. Azonban a pisilésem abbamaradt, mert a szűk farmer húgycsövemet elszorította, az megtelt, és elkezdte izgatni a prosztatámat! Erre pedig a farkam ágaskodni kezdett, én gyorsan függőlegesbe igazítottam, és haspréssel kinyomtam a maradékot, míg volt szabad útja. Csodálatos volt. Míg pisiltem, folyamatos orgazmust éreztem. És közben forró zuhatag árasztott el a hasamtól a lábam száráig.

  Szerintem azért volt olyan izgalmas, mert a lebukás veszélye azzá tette. Téged ráadásul még láttak is. Ezt mindenki kipróbálhatja, otthon a kádba beállva bepisilni mindenkinek sikerül, de kint terepen...

  Ja, kerékpáros emlék. Szintén Fótról jöttünk haza két fiú, egy lány felálásban biciklivel, 2000valamikor nyarán, és megálltunk pisilni. A lány vagy 10m-re lemaradva állt meg, mi előkaptuk az út szélén, és a lánynak háttal pisilni kezdtünk. Pár pillanat múlva csobogást hallottam hátulról. Csodálkozva megfordultam, a lány még mindig a bicaj kormányát fogta, kis terpeszben állva, a világoskék shortján kersztül pisilt! Elvörösödött, de nem hagyta abba. Kérdem mit csinálsz?

 - Ti is pisiltek, én is pisilek. 

 - És miért nem húztad le a  nadrágodat? -kérdem 

 - Mert rögtön elindult, ahogy megálltam.

 Ránéztem a másik fiúra, még mindig a répát csavarta úgy 15m-rel arrébb, háttal nekünk.  Észre sem vette. Ha nincs ott... De ott volt, szólt, hogy tőle indulhatunk.

A lány mellé tekertem, mondtam neki halkan, hogy ülve semmi nem látszik, és kérdeztem, gyakran szokott ilyesmit? Mondta, hogy a sör miatt lehet. Ahogy a lábát letette, elindult, vissza sem bírta tartani. Kérdeztem még, hogy ha Fóton pirosat kapunk és megállunk, az utca közepén mit tett volna? Azt mondta lehet, hogy bement volna, de ott még nem kellett annyira. Láttam, hogy zavarja a dolog, békén is hagytam.      

Előzmény: un uomo onesto (1326)