gagrin Creative Commons License 2007.04.30 0 0 188

Drága Gábor,

tudom hogy ismétlés a tudás anyja, de a nevezett cikket a forum elején is hírdetted már [persze lehet, hogy más honlapon lévő verzióját], de nem hinném, hogy 200 HSZ olyan sok lenne, hogy az emberek ne tudnának visszaolvasni. Persze nem szólnék, ha 500 esetleg 2000 HSZ-enként éreznéd szükségesnek a tanaid netes linkjeinek ismételt közzétételét.

 Azonban úgy vélem hogy a 38-as HSZ-mben legalább olyan részletesen leírtam ellenvéleményemet mint a te a cikkben a sajátodat, és mg számtalan későbbi HSZ-ben számtalan olyan kérdést tettem én is fel [mások máshol] amire azóta sem válaszoltál.

Remélem tanaid terjesztése melett időt szántál e kérdések kigyűjtésére is, és már elkezdet írni a válaszokat is, hogy olvasó közösséget végre haladhasson a szellemi szint felé ahol már megérti elfogadja , és pártolja a te általad is preferált házassági módot.

 

Azonban megnyugtahatlak, hogy figyelem a topic életét, és időnként rendkívül sok energiát vagyok képes elpazarolni rendkívül lényegtelen kérdésekre is. Ezért remélem, hogy nem nekem kell majd egyszer csak hirtelen felindulásból nekiveselkednem és kigyűjteni itt a megválaszolatlan kérdések sorozatát, és postolni egy HSZ-ben. Hidd el nem szeretném, és sokkal jobban örülnék, ha te válaszolnál a neked feltett kérdésekre, mindannyiunk szellemi és erkölcsi fejlődésének érdekében.

 

Hosszú, szép kifejtős válaszodat előre is köszönöm

Ü,

g.

Előzmény: Iván Gábor (185)