Ucsitsza!:)
gondoltam, hogy nem adjátok fel, nem olyan családból származtok;)))
(nagyon jó zene szól nálam, attól vagyok ilyen vigyorgós:))) david guetta feat. jd davis - on love with myself ... ha kell valakinek, szivesen átküldöm:))
na, szóval!
az piszokság, hogy 32 éves vagy! mert én 33:)))
(tök fura, hogy mostanában sok fórumon, ahol képviseltetem magamat és a nézeteimet, ki szokott derülni, hogy én vagyok a legidősebb:( nemrég még mindenhol én voltam a lefiatalabb!:))
én például nem vettem észre, hogy trend most a lean, meg a kaizen:) én is csak azért keveredtem bele, mert mindenbe belemászok, ami fel tudja dobni a gondolataimat:) (a cégnél meg erőszakszerűen nyomják az európai központból ezeket, aztán max. úgy állunk hozzá, hogy nem vesszük erőszaknak, hanem hagyjuk magunkat;))
nemtom, hogyan lehetne érdekeltté tenni az arra "rászorulókat", hogy legalább tudják meg, mire mondanak csípőből nemet...
sztem egy országos, mindent elsöprő kampányra lenne szükség...
azt például tudom, hogy jól menő vállalkozók jól menő vállalkozókkal szoktam eszmét cserélni, baráti körök alakulnak így... ha az egyik elkezdi, utána nincs megállás a többinél sem;)
már csak egy olyan önkormányzatot kellene találni, ahol olyan emberek gyűltek össze, akiknek nem az a napi gondjuk, hogy hányszor kommunistázzák meg fasisztázzák le egymást:((
(már megint sarkítok, de nálunk például a képviselő testületi ülést adják a kábeltévén... és persze mindig kicsúszik egy-két pufajkázás:(( munka meg nem halad...)
na, sztem kis önkormányzatoknál kéne kezdeni.. ahol nem 20an ülnek a testületben..
de ez csak tipp, soha nem gondoltam még ilyesmibe bele;)
további sikereket!
és további szép hétvégét!!!
(na tessék... most sem nyughattok??;))) )
rita