"Ezt a TV2 riportjában még a "művész úr" is elismerte, hozzátéve, hogy az egy halálosan beteg kiscica volt................Könyörgöm! Akkor sincs joga megölni (még az emberi eutanázia sem megengedett......)
Az ilyen embertelen "ember"en is ki kéne próbálni, hogy bírja a vízalatti létet levegő nélkül........."
A kutyank 16 eves korara jarni sem tudott, egy teli este mar csak szivszaggatoan vonaglott es vonitott a pinceben, es osszevizelte magat, enni sem evett mar semmit. Ki hivtam az allatorvost, aki beadta neki a halalos merget. Es jobban ereztem magam, hogy nem szenvedett, reggelre kinok kozott mult volna ki. Sokkal rosszabb lett volna.
Ha lesz eutanazia az embereknek is, en azt fogom valasztani, ha a kozeli biztos halal elotti szenvedese var ram.
Sajnos az a helyzet, hogy sok allat hal meg. Egyik-masik csak azert, hogy megegyuk oket. Van amelyik orakat szenved, ha termeszetesen hal is meg. Ha oszinte akarok lenni, ha ez egy egeszseges macska volt, noha undorodom attol az embertol, aki kepes csak a szorakozasaert olni, de mindannyian hozzajarultunk mar sok leny halalahoz. Novenyekehez, allatokehoz. Ha egy legyet csapsz le, az is egy allat. Ez most epp egy macska volt. Megertem mondjuk az emberi ragaszkodast, es az ertekrendet, a legyet konnyu szivvel olik az emberek, mert nem kedves, es szoros. A macska az. Mindazonaltal en annyiban erzem jobbnak a lelkiismeretemet, hogy nem szoktam megolni az allatokat, es a novenyeket, ha teszem, azt szinte kizarolag azert teszem, hogy egyek.
Mellesleg a vizbefulladas nem a legrosszabb halal. Hamar vegez az aldozattal, es nem faj annyira. Lehet holmi bizarr rangsort felallitani a halalnemekrol, a tuzhalal, a legtobb betegseg, es a halalos serules, es a kinzas mind mind rosszabb a fulladasnal.