szofi76 Creative Commons License 2007.04.27 0 0 2077

Mi a Nationalnál béreltünk neten keresztül 135 euro volt egy Ibiza Seat 6 napra alap biztosítással együtt. Semmi extra biztosítást nem kötöttünk, de szerencsére nem is volt rá szükség, sok rosszat olvastam előzőleg a fórumon a vezetési szokásokról, feltört autókról..stb, de mi ezzel nem találkoztunk, tény hogy nem főszezonban voltunk, lehet akkor más. A 4-5 sávos körforgalmakra azért készüljetek fel!

Lisszabonban felvettük a reptéren, 5 éjszakát voltunk a déli részen mikor visszajöttünk Lisszabonba leadtuk, mert ott ugye nem kellett a maradék 2 napra. Nekem Algarve az egyik kedvencem lett, viszont északon nem jártam így nincs mit összhasonlítani. Nagyon sok mindent meg lehet nézni délen is a tengerparton kívül is, Albufreiában volt a szálláshelyünk onnan mentünk mindenfelé: Carvoreiro, Capo St Vince, Lagos, Silves, Tavira, Evora... és szerintem az egyik legszebb tengerpart Praia Falésia!

Albufreiában egyébként a Baia Grande hotelben aludtunk amit csak ajánlani tudok mindenkinek. Kb. 10-15 perc gyalogútra van tőle a Praia Coelha, eldugott kis homokos öböl sziklákkal körülvéve, pazar... Medence kint-bent, pezsgőfürdő, szauna, szép tágas szoba, erkély az óceánra néz, büféreggeli remek, mindez 68 euroért éjszakánként 2 főre az alpharooms-on keresztül foglalva.

Előzmény: Ancsi79 (2076)