144000 Creative Commons License 2007.04.27 0 0 393
„Légy velem egy... én, az Úr mennyire szeretlek! Látod? Szentséges Szívem nyitva áll, és aki be akar térni, azt szívesen látom. Mindannyian szabadon választhattok.  Ha az én Szentséges Szívemet választjátok, eltöltelek benneteket, az én világosságomban fogtok élni, belőlem fogtok meríteni, én foglak táplálni benneteket. Akkor meg fogom kérdezni, hogy hajlandók vagytok-e velem osztozni? Úgy fogunk osztozni, mint a vőlegény és a menyasszony, és teljesen megújítalak benneteket szeretetemmel.

Jöjjetek, jöjjetek vissza hozzám, én nem utasítalak vissza benneteket. Tele vagyok irgalommal, és mindig együtt érzek veletek. Ismerjétek be bűneiteket, bánjátok meg, és legyetek enyéim!  Én vagyok az, aki megment, én vagyok a ti Megváltótok. Én vagyok a Szentháromság, mindhárom az Egyben. Én vagyok a kegyelem Lelke, és bár a ti nemzedéketek apátlannak nevezi magát, kész vagyok megbocsátani és elfelejteni, és visszafogadni mindazokat, akik elhagyták hitüket. A kegyelem Szentlelke kész felemelni és megújítani benneteket.

Miért akarjátok, hogy pusztasággá váljék országotok? Nem fáradtok bele, hogy pusztaságban kell élnetek? Térjetek vissza hozzám, legyetek azok között, akik keresték forrásaimat, és megtalálták. Az én tökéletességemmel, az én szépségemmel és az én dicsőségemmel foglak benneteket megújítani.”