starcrossed Creative Commons License 2007.04.26 0 0 472

Igen, igazad van: van még Flashnek egy csomó különleges képessége, ami elsőre nem derül ki a felületes szemlélő számára, mert nem reklámozza, vagy egyenesen titkolja. Szerintem gyűjtsünk még ilyeneket.

1: Te például most rájöttél, hogy Flashnek nincs szüksége levegővételre sem (mivel helyesen észrevetted, hogy ilyen sebesség mellett nem is tudna levegőt venni). Ezek szerint víz alatt, vagy az űrben sem fullad meg!

3.5: Az első  Superman képregényben már kiderült, hogy tud repülni Flash (hiszen Flash és Superman ugyanaz a személy :-)  De mint "Flash" titkolja a repülési képességét, egy felületes szemlélő nem is gondolná róla, hogy képes rá, hiszen Flashjelmezben nem repült soha. De egyértelmű, hogy képes rá, pl. az egyik epizódban a keze forgatásával hatalmas szelet csapott. Ha lefelé fordította volna a "szélkibocsátást" akkor felemelkedett volna, ezt egy gyakorlott szuperhősvizsgáló (mint te is) észreveszi hamar. (Ráadásul ha a lábával úszómozdulatokkal csapkodna szupersebesen, akkor még a kezét se kéne használni)

5: Nem ő az egyedüli szuperhős, aki sokkal több energiát hasznosít, mint amennyit felvesz. A szuperhősök különleges energiaforrásokkal rendelkeznek, ez lényegében mindegyikre igaz.

6: Green Arrow-ot én se ismerem, de Flash biztos, hiszen ő alakítja ezt a figurát is :-)

 

Na lám, nem csak én vagyok az, aki Batman szeretne lenni! ;-)

Előzmény: Sheme (468)