Makkoscipo Creative Commons License 2007.04.25 0 0 94
Tisztelt Elhivatott!

Te aki nem rejtőzöl álnév mögé, vagyis a polgári nevedet adod a hozzászólásaidhoz, és arról is meggyőztél minket, hogy felkent egyedül hiteles tudós vagy, úgy érzem joggal veted a szememre, hogy én álnév mögé bújok! Osztod az észt, mindenféle ellenőrizhetetlen általánosságokkal hencegsz. És közben a tényeket kerülöd.

Kérdeztem valamit, amit nem válaszoltál meg, helyette egy szívfacsaró történetet meséltél el. Megkérdezem mégegyszer:

Egy engedéllyel (ami az egész EU területére kiterjed) rendelkező gyógyászati eszköz (amihez nincs közöd, sem a cégednek), milliószor nagyobb mágneses térrel gyógyít, harmonizál. Nem szükséges mellé orvosi felügyelet, nem lehet túladagoni. Hatása orvosilag "bizonyított". Ez is német gyártmányú, amire te lehet,hogy magasról teszel...

Szóval én itt látok egy kicsinek nem éppen nem nevezhető ellentmondást. Személyeskedés helyett mutass egy tanulmányt ami meggyőzően igazolja, hogy a nanoTesla nagyságrendű pulzáló mágneses tér az emberre veszélyes!

És ha Te ilyen biztos vagy a dolgodban az ágy-autót illetően miért nem fordulsz a fogyasztóvédelemhez?

MC
Előzmény: elhívatott (90)