Édy Endre Creative Commons License 2007.04.24 0 0 2602

Nézd, odaírtad, hogy a lányodnak nem smakkol WA. Ez teljesen elfogadható vélemény. Amivel viszont megtoldottad, arra mutat, hogy te a lányod véleményét érvként kívánod használni.

 

Ha most valaki beírja, hogy az ő lányának meg bejön WA, ergo frankó irodalmi érzéke van, akkor az azt jelenti, hogy a tiédnek meg nincs. Szerinte.

 

A beírásodból csak azt tudtuk meg, hogy neked és kis családodnak nem jön be, oszt jónapot. Azt nem tudtuk meg, hogy vajon ez azt jelenti-e, amit sejtetni igyekeztél az irodalmi ízlés emlegetésével.

 

"Számodra láthatólag egy dolog fontos, hogy beledöngölhess a földbe mindenkit, akinek nem tetszik Wass Albert"

 

És mennyire tévedsz. Számomra az a fontos, hogy akik fikáznak mindenféle érvekre hivatkozva (ld. irodalmi ízlés), azok magyarázzák is el a miértjét. A szubjektív érzéseket mércének beállítani eléggé gázos, nem gondolod?

 

Ui.: Számomra rengeteg WA-nél ügyesebb szerző van, de azt tapasztaltam, hogy az itt fikázók legtöbbje nem a valós minősítés mián fikáz, hanem azért, mert ezt követeli a korszellem, amely szerint WA értékeit az jelzi, hogy milyen ideológiát képvisel. Ez pedig bűnxar álláspont. És műveletlenségről árulkodó.

Előzmény: Aphas Quione (2601)