Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 160

Hali!

 

Tudod Geo, magyarországon a választásokat eldöntő réteg nem az eszével, hanem a "szívével" szavaz. Ezt tudják a mostani vezetőink is, és nem hagynák ki az ebben rejlő lehetőségeket sem.

Már a 2002 es választásokat sem nyerték volna meg a szocik, ha nem találták volna ki azt, hogy orbánt be kell állítani magának az ördögnek. Ezen felül csak rá kellett játszani erre, és meg is lett a hozadéka.

Fletó a saját könyvében leírta (leíratta), hogy hogyan lett felépítve pl a "köteles beszéd". Ezt bárki el tudja olvasni. Azt is leírta a könyvében, hogy ha ezeket a nem is kicsit övönaluli ütéseket nem vitték volna be akkor sehol sem lettek volna az akkori szavazáson... Ehhez nem kell más, csak elolvasni az adott könyv adott fejezeteit. Nem jobbos kreálmány (van olyan is...) , hanem a fletó íratta le, sőt erre büszke is volt.

Tudom, hogy a politika nem az "angolkisasszonyok" kertipartia. Tisztában vagyok ezzel. De az nem is kicsit számított bele abba, hogy a szocik vitték pl a 2002 es szavazást. ezután meg a baloldalról arról értekezni, ill. nem is egyszer odavetni a jobboldali szavazóknak azt, hogy "Majd gondolkodj el azon, hogy egy ilyen rossz teljesítményű kormányt miért nem lehetett megverni - s ezt miért olyan nehéz beismerni." nem is kicsit bicskanyitogató.

Tisztában kell lenni vele, hogy a szoci párt ezen ganyé megoldások áldásos hozadékával nyertek. Ezt nem csak én állítom, hanem fletó is. Gondolom ha én nem vagyok számodra hiteles ezügyben akkor legalább a minelnök talán már hiteles lehet neked...

 

A jobboldal (fidesz)trehánysága (vagy direkt elszarása) az volt, hogy pl az utolsó orsz.vál.-on ilyen hülyén kampányolni nem lehet. Ritka szar kampánymegoldásokat választottak. Szinte már "bűn" kategória volt a saját szavazóik felé.

Nehogy azt hidd, hogy nekem a fidesz a szívem csücske, a fenéket. A fideszre szavaztam az igaz, de nem vagyok fideszes.

De itt ezen a topicon fideszezni nagyon is off. Ez a topic nem a fideszről szól, hanem az ellentétes oldal elnökéről, és az ő tetteiről. De hogy hogynem valahogy ti balra szavazók mindig sikeresen belekeveritek orbánt (fideszt) olyan helyekre is ahol nem ők a téma.

 

Erzsébeti