Erzsébeti Creative Commons License 2007.04.23 0 0 155

Megint nem a kérdésre válaszolsz...

Ez olyan rabbis, kérdésre kérdés a válasz...

 

Rugózol ezen, csak rugózol... kifárasztásra játszol?

 

A válasz a kérdésedre (más már válaszolt, de téged a nemérdekelt a válasz, csak rugózol, csak rugózol...):

 

Igen létezik büntetés, retorzió olyan szakmákban is amiket te említesz! Most ne abba köss bele, hogy ezek nem szakmák...

Szal szerinted nem léteznek orvosperek? Vagy nem létezik olyan ami pl tavaly, vagy tavaly előtt az USA-ban, leültették az ELRON majd teljes vezetését!!! mivel rosszat tettek... Most éppen a Siemens vezetése szorul( a felső vezetői kör is!).Ja és nem egy Fleto kvalitások voltak... a saját vagyonuk átlaga kb 15-20 X-a volt a Fletó általl összekapált szaros 3 Mrd fabatkának!

Csak azért, hogy értsed, az ELRON akkora cég, hogy kb megfelel a tteljes magyar költségvetéssel az a pénz amit évente megmozgatnak!

 

Ja, és az amit te egyszerűen nem veszel figyelembe:

Fletó bevallotta, hogy direkt elkúrta, csakhogy megválasszák újra!

Ezt beismerésnek hívják, és még a kersztény egyházon kívül senki a földön nem honorálta egy bevallott bűncselekményt úgy ahogy ezt itthon nálunk a felelőtlen kormányfővel történt!!!

Bárki aki nem a szocik seggéből bújt ki ezt nem érti, nem csak itthon, de szerte a világban sem!

Az ilyen cselekmény (míly meglepő) az egész világon (lehet ez akár az euro-atlanti, de akár az ázsiai, vagy az afrikai kultúrkör-szokásjog, és törvénykezés) megütközést kelt!

Ez csak a ti köreitekben ilyen megbocsájtható bűn!

 

Gáz az, hogy neked ezen az elkúráson az a gondod, hogy vajon más fehérgalléros melókben (szerinted) nincs retorzió, így ennek a tetüládának sem szabad megbűnhődnie!

 

Erzsébeti

Előzmény: Törölt nick (151)