kercerece75 Creative Commons License 2007.04.22 0 0 91
Sziasztok,

Velünk új taggal bővült a topic. Nekem a 9 hónapos lányom hallása problémás. 2 hónapos volt amikor észrevettem, hogy valami nem OK (van egy 3 éves fiam is és ezért volt némi összehasonlítási alap, de ha én nem veszem észre akkor talán még mostanra sem derül ki).
4 Hónaposan csináltak Neki BERÁ –t –katasztrófális eredménnyel- a HP-ban. 6 hónapos kora óta tesztegetjük a hallókészülékeket. (SIEMENS PHOENIX, PHONAK) és járunk korai fejlesztésre a Török Béla Módszertani Intézetébe.
Amióta hallót használjuk –több - kevesebb rendszerességgel - mert mindig kiveszi, sőt néha tépi a füléből gyakran az-az érzésem, hogy nincs vele semmi baj. Jobb napjain a legkisebb zajra is odafigyel, fordul. DE Néha (főleg valami új izgalmas játék közben) viszont bármit csinálok, zörgetek csattogok semmi reakció.
A HP –ban próbálják tesztelgetni a bébiszűrővel, de nem nagyon figyel. Most felmerült a CI kérdése is mert ott annyira nem látnak reakciót.

A DEMAX-szal kapcsoltban mi a véleményetek? Érdemes oda menni? Ismertek olyat akinek a maon volt CI műtétje? Illetve tudja valaki hol csinálnak Bp-en ASSR-t?

Köszi,

Kata