Alfrédi Creative Commons License 2007.04.22 0 0 1306

Drága Mriya!

 

Ó, el sem tudod képzelni, micsoda kő esett le a szívünkről abban a minutumban, mikor kiderült, maradsz velünk mégis. Ezt Te el sem tudod képzelni!

Mert bizony akkor fehérek lettünk mint a fal, mikor olvastuk bucsúleveledet. Annyira szépen köszöntél el akkor tőlünk, döntésed oly végérvényesnek és visszavonhatatlannak tünt, hogy úgy is hittük ez itt már a vég. Tudtuk, Mriya neve már nem bukkan fel többé a fórum hasábjain....  - Nem, Ő itthagyott bennünket, elment. Örömünket többé, már sosem lelhetjük benne. Ettől nagyon szomorúak lettünk.

Én bevallom, ekkor úgy éreztem nincs mit tenni, úgy sincs már remény. Mások nem adták ily könnyedén...  Láttam, hogy Libressz és Pilóta barátaink tettek még egy elszánt kisérletet, hogy maradásra bírjanak. Gondoltam szép-szép Tőlük, ez a gesztus és becsülendő a kitartásuk, de, hogy Ők - vagy bárki más - az elszánt döntéseden változtatni tudnának, ezt sosem hittem volna. 

Hál'Istennek tévedtem. Libressz a hozzászólásában oly finoman pengette a húrjait, hogy ez úgy tűnik telibe talált, és visszatéritett a helyes útra Téged.     Bravó Libressz!!! 

Most már úgye velünk maradsz, és sosem hozod a frászt többé ránk??! :-)))  Úgye, megígéred??????   Jó?!

 

Na, örömömben majd elfelejtettem, hogy bemásoltál egy angol cikket a pisivisszatartásról, ami engem különösen is érdekel, abban pedig személyesen is érintettnek érzem magam, mivel a reggel 6-tól éjfélig nempisilésről is irsz. Tudom milyen jót akarsz, és nagyon aranyos vagy, hogy igy figyelmeztetsz, viszont megnyugtatásodra hadd mondjak el egy-két dolgot.

Előszőr is ez az angol cikk, (vagy levél) nagyjából ugyanazt mondja, mint amit a szakkönyvek egy része is szokott szajkózni a vizeletvisszatartás különböző hatásait illetően. Én nem tehetek mást, egyszerűen csak nevetek rajtuk. Úgy nem igaz ez, mint mikor még 100-150 évvel ezelőtt azt mondták tekintélyes tudósok, hogy csak semmi testmozgás, mert az árt a szervezetnek, tönkreteszi azt. Ma már tudjuk, hogy mozogni sokat az mégis csak egészséges. 50 éve azt mondták, káros a testépítés az izomzatra, ma kiderült, hogy csak edzi, erősíti azt. 20 éve tudjuk, hogy az intim izmokat is érdemes tornáztatni. És 10 éve már azt is elhisszük, hogy kell egy kis piszok, meg baktérium a szervezetnek, mert eddzi az immunrendszert, meg stb stb.

 

Nagyon helyesen mondtad, hogy a hólyag az egy izomzat tulajdonképpen, amit (még) a MAI ÁLLÁSPONTUNK SZERINT nem kell, sőt nem is szabad eddzeni. Eddzeni - vagyis visszatartani, kinyújtani.  A nyújtás-összehúzás éppen, hogy az izom edzés, erősítés alapelve.

Nyugodj meg! Nekem nincsenek sem a pisivisszatartással, sem a pisiléssel semilyen gondjaim.... Sőt! Ezek éppen az erősségeim közé tartoznak.

Másfelől meg talán annyit, hogy vannak, akiknek a hólyagja eleve olyan nagy kapacitású, hogy minden visszatartás nélkül is simán kibírják akármeddig is. :-)))

 

Ok, tudom Mriya nem igazándiból visszatartani szereti, hanem rosszaságból bepisilni.  Óóó, Te kissz rossszassszág!!!  :-)))   Tudd meg, hogy Alfrédi is szeret bepisilni!

Köztünk csak egyetlen különbség van.  - Az, hogy Te nagyon szeretsz bepisilni, én pedig nagyon szeretem visszatartani - és mikor már nem bírom - akkor úgy szeretek nagyon bepisilni is.

 

Mriya, kívánok Neked sok egészséges bepisilést.

Hidd el, hogy nagyon szeretném olyankor megsimogatni a buksidat füledbe sugva, hogy: jól van Mriya, nincsen semmi baj, bárkivel előfordulhat az ilyesmi, nyugodj meg ....   :-)))))))

 - Hát, igen...!

Ugye még látunk??!!!!!!!!!!!!!!

 

Szia Kedves Mriya!