Bobbex Creative Commons License 2007.04.21 0 0 3750
Körte,

én már csak ilyen vagyok, de nem fikáztam soha egyik gépet sem.
Büszke vagyok a BMW-mre és büszke voltam az LC8-ra is.
Mindkettő annyira jó és annyira más.

Ami fontos, hogy TÚRAENDÚRÓ választék NINCS, ha jól belegondolunk, főleg fájós derékkal.

Meg fogok nyugodni, illetve nem vagyok ideges :-))) én a jelen fórumon a BMW-vel kapcsolatos rossz és jó tapasztalatokat meg szándékozom írni és ez nem fikázás.
Ha valami, főleg Mo-n, listaáron 3.5 milka felett van, akkor legyen hozzá tartozék, csupán ez volt a véleményem. Főleg ha Németországban odaadják hozzá.

Amúgy meg az összehasonlítást mindig TOM kezdi, aki ugyanúgy KTM-ről űlt át, csak az a különbség, hogy ő LC4-es, míg én LC8-as nyeregben is kipróbáltam a susnyást.

Többet nem említem a KTM-eket itt.

üdv
B

Bobbex dolgához meg annyit fűznék hozzá, hogy Tommal ellentétben nem hiszem, hogy elvtelen fikázásról lenne szó. Egyszerűen csak kényszerből váltott, ami eleve nem ad jó hangulatot az embernek. Nehéz ezt a dolgot megemészteni úgy, hogy ha valaki arra kényszerül, hogy objektív okokból megváljon egy általa kedvelt vastól. Lehet, hogy érték olyan meglepetések, amit furának talál a BMW-ben, vagy idegenkedik tőle, és biztos vagyok benne, hogy a két gép között állandó az összehasonlítás. Csak remélni tudom, hogy Bobbex nem érzi úgy, hogy csak a BMW kínálatából választhatott, hiszen van még nagyon sok kényelmes motor a világon. Azt is remélem, hogy azért előbb-utóbb megnyugszik és úgy fogja gondolni, hogy nem volt rossz a választás. Szerintem ezt nehéz feldolgozni és csak remélni tudom, hogy ez a kényszerű váltás nem állandósuló fikázásként fog manifesztálódni Bobbex mondandójában. Persze Bobbexet nem igazán ismerem, az is lehet, hogy ilyen a stílusa. :-P



Amúgy a kérdésre a válasz: szerintem normális a csattogás.
Előzmény: Macskapecér (3707)