faragatlan Creative Commons License 2007.04.16 0 0 19

Nagyon helyes.

 

Lehet majd fizetni, vagy netán börtönbe menni az antiszemitázásért, a nyilasozásért, magyarozásért, fasisztázásért,  nácizásért, Árpádsávos zászlózásért, kommunistázásért, mindenféle vallási, politikai csoportok elleni gyűlöletkeltésért.

 

Gondba lesznek az újságírók, amikor  bizonyos etnikumok tudományos eredményeiről, és az ezért kapott Nobel díjairól kell beszámolniuk úgy hogy ne fogalmazzák meg azok etnikai hovatartozásukat, mert másokban gyűlöletet kelt az irígység, hogy mindig ők kapják a tudományos díjakat, szinte minden területen. 

 

Szép idők jönnek, nem vitás. Titokban elrebegett politikai viccek időszaka jön el ismét? Előkerülnek 2-3-5 éves viccek? Két évet kap aki mondja, hármat vagy ötöt aki hallgatja.

 

De csak a pór népnek, mert a parlamentben mindent lehet, hisz maguk vannak, csak a zártláncú TV kozmetikázott képsoraiban gyönyörködhet a csőcselék, pórnép, és proletár. Kedvükre anyázhatnak nagyjaink, menti őket a mentelmi jog.

 

Moszkvában már előttünk járnak, ott fejbelövés jár az ellenzéki újságíróknak. Nálunk egyelőre csak elverik, lecsukják,  az ellenzéki publicistákat. Van még hova fejlődnünk. Irány Moszkva, a demokrácia szülőföldje. Gumibotozásban már utolértük az Anyaországot.