Tempó Vasutas! Creative Commons License 2007.04.09 0 0 1526
Inkább beszéljünk fontosabb dolgokról!:)
A Dobrovits-féle lista megvan neked? Tervezem, hogy beszkennelem és megcsinálom doc-ban, talán hasznosíthatnánk. Különféle statisztikákat már csináltam a lajstrom alapján, de legjobb lenne nem ömlesztve, hanem táblázatformátumba elkészíteni, és akkor különféle szempontok szerint pl. sorba is lehetne rendezni, illetve csoportosítani a sportegyesületeket. Na ebből mostanában legfeljebb ahhoz lesz energiám, hogy beszkenneljem:(
Egyébként 42-ben volt a KSH-nak egy országos sportlétesítményekkel, egyesületekkel kapcsolatos felmérése, nem tudom, találkoztál-e már vele. Ha annak az adatlapjai megmaradtak volna... Évekkel ezeleőtt beszéltem több KSH-s ismerősömmel, nem bíztattak semmivel. Pedig az eredeti kódlapok alapján az ország összes sportegyesületéről tudnánk, hogy mikor alakultak, hány tagjuk volt, milyen szakosztályaik és létesítményeik voltak, stb.

Ami a pdf fájlt illeti (36-os bajnokság), nagyon sok klubnak tudom a nevét, de nem mindegyiknek, és sokszor nem is pontosan. Egy időben írogattam őket, pont azért, mert néha nagyon nehéz kideríteni, mi minek a rövidítése, de egy idő után ráuntam. A címüket is megtudni még nehezebb. Azért majd próbálkozom.
Előzmény: gazsi80 (1525)