candidus Creative Commons License 2007.04.09 0 0 6942

Sajnos én 2 éve vettem, ugy emlékszek, hogy 30 ezer körül volt.

Nem olcsó, és sajnos a csatlakozásai sem tökéletesek, mert át kellett alakitanom a Gardena csatlakozásra, de őszintén mondom tökéletes. Megéri a pénziét, szerintem pillanatok alatt behozza az árát és nem kell szenvedni azokkal a rohadt granulátumokkal amiket szétszór az ember, de sohase tökéletes. Vagy kevés, vagy sok, kipusztul a fü stb. Ezekről a felesleges küszködésekről szól az egész fórum.

Ennél annyi a teendő, hogy kinyitod a vizcsapot és öntözöl.

A másik dolog a fányiró. Amit korábban ajánlottam az fantasztikus. Sajnos nagyon drága, de ez is meréri. Akár éjszaka is gyönyörű füvet vág, egyedül. Ami szhintén super szerintem, hogy a hatóanyag ott marad a főben és nem hordod el a drága pénzen vett trágyát a levágott füvel. Eleinte tartottam attól, hogy tele lesz a fő a nyesedékkel, de semmi gond. Azóta olyan füvem van, hogy mindenki elalél, ha meglátja. Esetenként én sem hiszem el, hogy az enyém ilyen. Olyan tömör mint egy szónyeg, sehol egy gyom. Egyedül a tarackkal nem birkózik meg, azt hagyományosan kell kiszedegetni, ha megjelenik. Más gyom n incs mert én kétnaponta vágom a füvet és minden gazt kiirt ez a sürü vágás. Idén kb. tizszer vágott már a gép. Üdv mindenkinek.

Előzmény: Tomi 197 (6941)