MartinIsti Creative Commons License 2007.04.06 0 0 2378
locsemege, köszi a válaszokat, azért még kérdezek, ha nem gond;o)

1) én is eléggé nagyfiú vagyok ehhez, csak a velem együtt élő két hölgyemény dolgának megkönnyítése érdekében gondoltam, hogy talán Gnome alatt is van olyan, mint a KDE bejelentkező képernyője, ahol ki lehetett választani kattintással a felhasználót, de azért ez valóban nem egetrengető fontosságú

2) a GLXGEARS-et köszönöm, bár tegnap este még sikerült megtalálnom. Azt tudtam, hogy van ilyen, mert SuSE-nél próbálkoztam vele, de aztán nem jutott eszembe a gears szó (csak a wheel meg a cog:o))
Ki is próbáltam, és mindenféle plussz ATI vezérlő telepítése nélkül 5000 körüli értékeket kaptam, úgyhogy nem piszkáltam bele mélyebben.
Nem is nagyon kell, ugye?

3) ezt igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, valóban nem jelentős a mindennapi használatban

4) egy új kérdés:o)) A merevlemezem több partícióra van osztva, és van egy VFAT-os, amit a Windows (még van az is) és a Linux is elér. Illetve ez a célom vele. Ez remekül meg root módban, de más felhasználóként már nem. Próbáltam a mappa jogosultságainál root-ként átállítani, de nem sikerült.
Először is nem találtam olyat, hogy az egyes felhasználóknak hogyan lehetne különböző hozzáférést, csak olyat (lásd: kép), hogy "a többiek", ott pedig átállítottam a mappa elérését és a fájl elérését, de nem maradtak meg a beállítások.
Ha nem itt, akkor hol lehet még ezt szabályozni?

Köszi a segítőkészséget (már a mikor SuSE-vel bíbelődtem néhány hónapja, akkor is főként Tőled kaptam a segítséget;o))
Előzmény: locsemege (2376)