Enc Creative Commons License 1998.09.22 0 0 73
Bocsánat, gond van!

Azt hiszem, itt engem félreértettek! Nem akartam védeni, ráadásul felmenteni a csürhét, csak arra akartam rávilágítani, hogy egy kissé túllihegődött ez a dolog.
Emlékszem, valamikor a távoli jövőben volt egy topic a szegény elnyomott cigányokról. Ott nagyon sokan védelmükbe vették azt a sokkal nagyobb károkat okozó etnikumot, hiszen őket annyi sérelem, megaláztatás érte, hogy szinte természetesen jutottak oda, ahova. Ha őket verik a rendőrök, az túlkapás, ha a randalírozó barmokat, akkor - Üssed még?
Lehet, hogy ezek a barmok is mély társadalmi igazságtalanságok nyomán jutottak el a stadionokba, mint tőlünk nyugatabbra. Próbáljuk meg az okokat kideríteni, és a megoldást ne az agyonrugdosás, vagy a sitt jelentse.
A múlt héten láttam a MU - Barcelona mérkőzést. A pálya és a lelátó között NEM VOLT rács, sem kerítés. Bizonyára jó okot szolgáltatott a több éves teljes elszigeteltség. Nem hiszem, hogy nekünk is ezt kell megvárnunk.
Mégegyszer mondom, nem kívánom védeni ezt a viselkedést, csak megemlítettem, nem ezek juttatták az országot oda, ahol most van...