közt-es állapot Creative Commons License 2007.04.06 0 0 7972
(1.kör sikerült, de megint be kell jelentkeznem, Indapass monnyon le)

R szokatlanul beszédes, és már a 2. szám alatt táncol. mi középtájon álltunk (MissAqua, Flami, Gyöngyék, Szigiék), a "Laci a király" bekiabálós srácok mellett, szerintem baromi erős volt a gitár (volt akinek ez tetszett) a billentyű rovására főleg.
kb. középidőben jelentették be Apókát, akinek tényleg brutál erős a kisugárzása, és baromira átkemizálta a színpadot! a "Csak azt.." nyomták, és R-ből is valami teljesen újszerűt hozott ki a duett, "mintha élne". na jó, ez túlzás azért, de hasonlóan gesztikulált, mint Angéla, aki télleg nagyon tud énekelni, és nehéz nem észrevenni, hiába törpül el a színpadon. jól sikerült a duett, szerintem izgalmas, folytatandó kísérlet lehet még belőle.
sok pogózó, skandáló fiatal, jó hangulat, elég hangos-karcos keverés- R 2X tévesztett szöveget (Belső, Isis)- de belefér, a miénk- így szeretjük. A setlist végefelé vmi KÁPÓ szerepelt- én PÓKÁs anagrammának tippeltem, de nem derült ki mi az, a Korrózió elmaradt, végülis fél2 lett a vége.
köszönjük srácok, jó ideig ebből fogunk táplálkozni (már aki nem jut le Pécsre), részemről Szigetig szobafogság, jelentem a pocaklakó jól van, kipihentük magunkat. Jó Nyusziünnepet mindenkinek!!!

Bandi, Josh- fotókért esedezem!