drpassat Creative Commons License 2007.04.05 0 0 48
Kedves Cooldoc és kedves Pongracz13 !

Köszönöm, hogy figyeltek rám. Hólyagtükrözést nem végeztek, csak vizelet és prosztata kivizsgálást.

Cooldoc doki írja hogy lelkiismeretes gasztroenterológiai kivizsgálás kellene.

Igaza van, az hogy lelkiismeretes volt-e vagy sem nem tudom, de tavaly voltam egy elég szörnyü gasztroentorógiai kivizsgáláson, szövetmintát is vettek.

A dokim szerint semmi betegségre utaló jelzést nem találtak..

Ezekszerint lehet hiábavaló volt a sok kivizsgálás és  alá kellene vessem magam egy ujabb tükrözéssorozatnak ?

lehet, hogy az orvosom nem volt rlég figyelmes és olyan helyen van valami ami nehezen észlelhető ?

Most keresgélek valami új lehetőséget, mert meguntam a három éves kínzást és pénzkdobást amit elműveltek velem, Szombathelyre írányítottak egy magánklinikára, a napokban fogok választ kapni hogy mennyibe kerül.....

Cooldoc dokitól kérdezném: lehetséges az, hogy a vér nem mutat semmit ki ha valami komolyabb probléma lenne ? Azthiszem legalább 6x voltam teljes vérképvizsgálaton. És a tükrözések is bizonytalan eredmények ?

Van értelme ugyanazokat a vizsgálatokat újra és újra elvégeztetni, éveken át ?

Akkor mit lenne érdemes megpróbálni ? hallottam az MR-ről ! talán az többet tud.

Én már CT is vállaltam volna de az orvosom szerint nagyon káros hatással lehet a nemzőképességemre, tehát nem tudom mit lehetne tenni !!

Köszönöm a figyelmet!