Törölt nick Creative Commons License 2007.04.03 0 0 341

 "Évek óta téma a kereső" - egy kereső mindig évekig, évtizedekig téma, de folyamatosan javítgattuk, a visszajelzések alapján, úgyhogy ez most már nem annyira ugyanaz, mint régen... És folytatjuk, úgyhogy panaszkodjatok bátran, de konkrétan :)

 

Nem túlzottan szeretem, ha hülyének néznek. Ezer éve fórumozok itt, ne akard már nekem megmagyarázni, hogy a piros fekete...

Nem egy és nem kettő topic kifejezetten a kereső problémáival foglalkozik, de ezt Te is nagyon jól tudod. Ezért IS undorító ez a mellébeszélés. Ha hülyének nézed a fórumozókat, akkor inkább ne írj ide, röhögj otthon magadban.

 

A másik: a legtöbbek által kifogásolt problémára még mindig nem látok reakciót. Miért kell MINDIG megkérdezni a rendszernek, hogy akarom-e az indát vagy sem?

Én kb.50-100-szor lépek be naponta a fórumra. Nem gondolod, hogy baromi idegesítő ennyiszer látni ezt a baromságot meg nyomkodni?

Van egy újdonság, rendben. Nem akarom, rendben. Kérdezze meg nyugodtan mondjuk 10szer, ha utána sem akarom, akkor viszont hagyjon békén.

Mikorra várható, hogy ez a probléma orvosolva lesz?

 

Előzmény: GG (325)