e_dora Creative Commons License 2007.04.03 0 0 257

1. Látják-e majd a moderátorok az egy indához tartozó nickeket.

(gyk eddig is voltak olyan emberek, akiket IRL kilétük alapján minden nicken automatikusan tiltottak, tehát ez egy "hasznos" dolog, ugye.)

 

2. Mi lesz a törölt nickekkel, ottragadnak-e az indás júzernél?

 

3. Ki lehet-e venni indás júzer alól egy nicket más identitybe, ha Dr. Szabó Kolompér képviselő úr meggondolja magát, és mégsem akarja a szakmai blogja mellé rendelni a kiskuki nickjét, amivel a fél herém hiányzik topikba ír? Ugyanez a kérdés azok számára, akiket a minap ármánnyal belecsaltatok a fosba. Abban teljesen biztos vagyok, hogy technikailag semmibe nem kerülne a dolog, ugyebár...

 

4. KIK és mikor férhetnek hozzá ahhoz az infóhoz, hogy milyen identityk vannak egy inda alatt? Mert ez nemcsak a törvény számára lehet érdekes, hanem bárkinek.

vagyis milyen (nem aláírt meg kifüggesztett papírokról van szó) konkrét, technikai megoldások lesznek arra, hogy ezek az összekötött adatokt ténylegesen is csak statisztikai célra legyenek elérhetőek, és ne arra verje a faxát vmi kis 100. adminisztrátor/programozódroid/voyeur, hogy melyik cikkeket olvassa xy. Az adatkezelés módja és időtartama legyen világosan megfogalmazva olvasható és ellenőrizhető.