MBman Creative Commons License 2007.04.02 0 0 886

Sajnos tudom, mi az E95. 94-95ben mindeki azzal akart utazni, mert új volt, jó volt. De tudod hol lenne most már az összes 10 éven felüli, ha nem estek volna át teljes vázcserés felújításon? Az olvasztóban. Nagy részük más füstöl, mint az állat, a környezetvédelmi normákat nem ütik meg, Szerinted nem járt le az idejük?

 

Szerinted a C56 az modern busz? És attól, hogy 99-ben még készült 200-as típus, attól modern? Azért készült, mert olcsó. "De a leve is híg"

Szerinted az olyan külső, azok az igénytelen üvegek, mint amilyen a c56-nak van, az modern? 21 századra emlékeztető? Nézd meg, már a 70-es években is ugyanígy néztek ki az ikarusok.

Előkapták a 256-os terveit, módosítottáka homlok meg a hátfalat, atán kész. 95 % ban megegyezik a 256-ossal. De azért annyi eszük volt, hogy azt a fos rába motort, meg váltót kidobták belőle, tettek bele detroit dieselt.... A lényeg az volt, hogy minél ocsóbb legyen. A helyköziekben olyan fos ülések vannak, hogy az már botrány. Beleültetném ,aki oylat tett bele egy pár órára...

 

A jó busz nem az E98-nál kezdődik. Egyszer azért ülj bele egy jó nyugati buszba is, ne csak az ikarust istenítsd

 

 

Előzmény: dbbuszos (859)