gbakker Creative Commons License 2007.03.31 0 0 356

Nickfree!

Nem tudom milyen alapon mered Flattilát hazudozónak nevezni. Van rá egygetlen bizonyítékod is? Van a hozzászólásaiban csak egyetlen mondat is amivel akár csak ellentmodásba is keveredett volna? Vagy az igazságszolgáltatás részéről az állítást nem szokás bízonyítani? Az orvosszakértői vélemény három általad is idézet pontja egyértelműen megállapítható Flattila hozzászólásaiból. Ehhez szakértő sem kell. Ha az igazságszolgáltatás csak tized ennyire képzett és tisztességes lenne, nem lenne itt semmi gond. A Te hozzászólásaidból viszont az állapítható meg, hogy mellébeszélsz. Amikor Flattila elmond egy esetet, ahelyet hogy értelmesen hozzászólnál, rögtön hazugnak, elmebetegnek nevezed. Póbáltál meggyőződni arról, hogy igazat mond-e? Én igen, és néhány esetben találtam is. Történetei teljesen életszerűek annak, akinek már volt dolga az igazságszolgáltatással, rendőrséggel ügyészséggel. Akinek még nem volt ilyen ügye, az természetesen ezt hihetetlennek tartja, de Te valószínüleg ott vagy köztük, és tudod mi folyik ott.  Akkor miért kell játszani az ártatlan, tisztességes, semmiről nem tudót? Egyszer talán minden kiderül, és "bűnösök közt cinkos aki néma". Lehet, hogy Te soha nem hoztál tisztességtelen döntést, de biztos, hogy tudsz ezekről a mocskos eljárásokról. Akkor miért véded őket? Talán sakkban tartanak? Félted az állásodat? Flattila, elismerem néha durva, sértő de ennyi vele szemben elkövetett disznóság után érthető, és megbocsátható. Olvasd el Flattila összes hozzászólását, és ha valahol hazugságot ellentnondást vélsz felfedezni, kérlek jelezd!

Tisztelettel: baker

Előzmény: Törölt nick (353)