_roadrunner_ Creative Commons License 2007.03.31 0 0 3917

Ha arra gondolsz, hogy a Lágymányosi hídnál a Csepelről a Soroksári út szintbeni keresztezésével a Könyves Kálmánra hajthasz most már Pest felé, én ezt a hídhoz kapcsolódó beruházásnak tartom, szükséges és nem nagy dolog. 2000-re ígérték meg nagy nehezen először, akkor 300 millióba került volna, végül tavaly lett kész.

Ne feledjük, hogy ennek egy Tesco volt az ára, ott ahol a legszűkebb a keresztmetszete a Soroksári útnak, a ráckevei HÉV végállomásával szemben...

 

Az 1-es villamost is meghosszabbították, nem volt olcsó, de én ezt a Laci által leírt beruházásnak tekinteném, ráadásul át se vitték a Lágymányosi hídon, sőt még a mostani végállomásig, a hídfőig se akarták elvinni.

A 13-as villamost összekötötték a 63-assal, lett belőle 3-as meg lett hannoveri villamos is UV helyett. OK, ez is szép, de nem valami nagyléptékű dolog, inkább a folyó ügy, a mindennapi igényekhez történő igazodás.

 

Hasonló a helyzet a 6-os bevezető utat kiszélesítették, hát ennek is ideje volt már, szóval inkább restancia volt és jövőre nézve se oldunk meg vele semmit.

Előzmény: mzdude (3916)