lms Creative Commons License 2007.03.29 0 0 104
minderbinder ezt írja:
    A kormány továbbra is tenni akar valamit, ezért a PM úgy dönt, hogy alaposabban megvizsgálja az APEH azokat a cégeket, amelyek esetében a nyereség kisebb, mint a bevétel 2 %-a. Jogszerűen és indokoltan.

    4. Mit kommunikál a Fidesz? Azt, hogy a kormány ezzel a lépésével továbbemeli az adót és egyébként is megfenyegeti a vállalkozásokat.

    Kérdezném, hogy miért is baj az, ha egy állami hivatal (APEH) a munkáját végzi és megpróbálja kiszűrni a simliseket?
A fidesz nyilatkozata
    "A Fidesz továbbra sem támogat semmilyen adóemelést. A kormány a választási kampányban hazug módon a közterhek mérséklését, sőt nem egy esetben radikális adócsökkentést ígért. Ma már tudjuk, mi lett belőle: radikális adóemelések, számos új adónem - írta közleményében a párt szóvivője. Ez a kormány elveszítette szavahihetőségét az adózás tekintetében is. A gazdasági növekedés megindulásához elengedhetetlen a munkát terhelő adók csökkentése, a vállalkozókra nehezedő adóterhek mérséklése - tudatta Szijjártó Péter.
Ebben a nyilatkozatban én nem látom azt a két kitételt, amit mibi a fidesz terhére rótt, és amit úgy foglalt össze, hogy a fidesz szerint baj, ha az APEH a munkáját végzi stb stb.
Előzmény: gozzano (102)