Vasalat Creative Commons License 2007.03.29 0 0 96

A liberális seggünk azért viszket e miatt (bár én nem tartom magam politikailag liberálisnak), mert az első árpádsávos tüntetés idején megostromolták az ártatlan, pénztelen, haldolkló magyar köztévét valami gyerekes petíció miatt, aztán a második árpádsáv alatt véres összecsapások voltak, aztán a harmadik alatt zsidózás és eszelős ordítások futballhuligánokkal, aztán a nemzeti ünnep meggyalázása. Aki magyar, az március 15-ét nem gyalázza meg aktuálpolitikai randalírozással.

 

 

 

Több sebből vérzik az érvelésed.

 

"mert az első árpádsávos tüntetés idején megostromolták az ártatlan, pénztelen, haldolkló magyar köztévét valami gyerekes petíció miatt"

 

A:

A köztv letámadása egy elemi erejű felháborodás következménye volt amely a gyurcsányi lebukás következményeként manifesztálódott. Felteszem a kérdést: MIT CSODÁLKOZOL, HA EGY EGY 6 500 000 000 000 -OS LEBUKÁSSAL, HAZUGSÁGGAL HATALOMRA JUTÁSSAL, AZ EUNAK A KÖZT ELNÖKNEK, A POLGÁROKNAK PERMANENSEN HAZUDÁSSAL FÉMJELZETT MINISZTERELNÖKRŐL FEKETÉN FEHÉREN DERÜLNEK KI A TURPISSÁGOK ??

 

Érdekes, hogy erről sosem beszéltek. Miért fáj az neked ha  emberek ezrei azt gondolják amit te esetleg nem, mert - felteszem - még nem birkák és a fenti történéseket elegendőnek érzik ahhoz, hogy akár durvábban is hangot adjanak felháborodásuknak ? Az a megmozdulás nem csak úgy megtörtént ! Egyszercsak ! Nem csak úgy véletlenül jött össze 50 000 ember az öszödi beszéd estéjén ! O K A   V O L T !!! Mégpedig BŐVEN ELEGENDŐ ok arra, hogy tüntessenek. Ami pedig a TV elfoglalását illetti: MINDENKI TUDJA MÁR E HAZÁBAN, HOGY A ZOLTÁN UTCÁBAN RENDŐRCSAPATOK VÁRTÁK A BEVETÉSI PARANCSOT DE NEM KAPTÁK MEG. Erről miért nem beszélgetünk ? Mi van ha kiderül - amire nagyon komoly esély van -, hogy azokat a rendőröket személyesen GYURCSÁNY PARANCSÁRA nem vetették be ??

Hm ? Akkor mi van ???

 

Ki a valódi húnyó ?? Az a 100 renitensebb tüntető aki tényleg behatolt a TV-be vagy a 6 500 000 000 000-ot elkúró egyén ? 

 

 

B:  

"...aztán a második árpádsáv alatt véres összecsapások voltak..."

 

Itt voltál BP-en vagy csak ballibes körökből hallottad a torzított adást ?

 

Nos, kedves álommókus ! A rendőrök lőttek a tömegbe EZ TELJESEN, MINDEN ELLENTÉTES PÁRTPROPAGANDA ELLNÉRE ÍGY IGAZ. Páran dobálóztak rájuk ez igaz. Ezeket az embereket el kellett volna fogniuk és be a dutyiba. Ehelyett véresre lődözték, kardlapozták AZ  Á R T A T L A N  EMBEREKET IS.  Ja és azon most ne kezdj el rúgózni, hogy azok az emberek nem voltak ártatlanok, mert a 90 %-uk az volt. Teljesen ártatlan polgár. Érted ???? Nézz utána nyugodtan, beszélj velük és számodra is világossá válik, hogy SAJNOS, TÉNYSZERŰEN ÍGY VAN. Persze lehet hinni az Oroszjózsinak meg a Bulgárgyurinak is amikor azt mondják cinikusan, hogy "Miért voltak ott ???" . Ez utóbbi undorító igazi antidemokrata beszóláskat ha megengeded nem is kommentálom.

 

 

Na ennyit röviden.