Mijo Creative Commons License 2007.03.29 0 0 4

 

Halálos fenyegetések miatt zárkózott be a sztárblogger

 

Ilyenben már nekem is volt részem.

Egy felhasználó félreérhetetlenül hozta nem is egy fórumon tudtomra, hogy egy adott szituáció esetén ne lepődjek meg, ha egy bizonyos helyen élő "cigányok megúsztatnak a Dunán". "No nem keresztben, hanem hosszában!"

 

Ez azt jelentette, hogy az adott etnikumot érintő, esetlegesen bekövetkező  érdeksérelem okozójaként az illető konkrétan a személyemre kívánta hárítani a felelősséget, aminek a következménye kellett volna hogy legyen bosszúból a likvidálásom ekkénti módja.

Természetesen mindez le van mentve, és rövidesen azok előtt kerül terítékre, kik velem kapcsolatban folytatnak évek óta ilyen-olyan ötletektől vezérelt vizsgálatokat.

 

Itt nagyon alaposan átfontolt ötletekről van szó, melyek mögött jól beazonosítható személyek állnak.

A cél: folyamatos lelki nyomás alatt tartani, folyamatosan próbálkozva személyem totális ellehetetlenítésén.

 

Amennyiben esetleg én is epilepsziás lennék, mint a hivatkozott írás szereplője, elképzelhető, hogy már régen összeroppantam volna, de hála istennek képes vagyok könnyedre venni a figurát, és az elrabolt időt, energiát, kiadásokat leszámítva komolyabb károkat még nem könyvelhetek el, de ekkor még nem vettem górcső alá azokat a közvetett károkat, amelyeknek mindezek miatt szenvedő alanya vagyok kénytelen lenni.

 

Ezt a fajta beteges "sportot" egyébként az átlagosnál jobb módban élő olyan személyek engedik meg maguknak, kik idejükkel nem mindig tudnak mit kezdeni, és hát lelkük bugyraiban bizony lenne bőven dolguk magasan képzett szakorvosoknak.

 

Az elmúlt 7-8 év viszonylatában könyvet tudnék írni minderről, ami egyszer elképzelhető, hogy be is fog következni.

Ami tény: beteg elmék fantáziája és módszerei elképesztő tarkaságot képesek felvonultatni, számtalan olyan durva mocsok van a tarsolyomban, melyekkel e végtelenül gátlástalan lények próbálkoztak, próbálkoznak.

 

Ellenem pillanatnyilag három olyan nem lezárt eljárás folyik, amelyről tudomásom van.

Természetesen ezek nem maradhatnak megtorlatlanul, minden aljas támadásnak el kell, hogy érkezzen a viszontelégtétel vételének a pillanata.