1. Tegnap hallgattam egy ismerősöm, 2 l PDTDI Super B:
3 hónapja hagyott 400.000Ft-ot a szervízben javítattásra. Turbó csere, mindenféle egyebek.Előtte igazságügyi szakértő is vizsglta gyári hiba miatt a motort.
Most műszaki vizsga előtt megint egy 100-as. Ilyen- olyan hibák. 50-es hölgy, retteg, megint valami nyöszörög a kocsiban, alig használja, arra keres. A szalon tulajtól vette 1 évesen, most 4, eladja, nem bírja idegegekkel. ("garázsban,rendszeresen karbantartott,megkímélt, vidéki, nem dohányzó hölgy tulajtól eladó : )))
2. A kollegám gyönyörű, sokat dícsért A6-osa épp kikönyökölt, előtte a henger fej gyalulás-hegesztés-felújítás,vezérlés, nagyszervíz, volt. 100.000km óra alapján, ki tudja ki űzte évekig előtte PD tuningbox-al. Megvette, hazamáig jutott vele.
3. A szomszédom Sharanja majdnem leégett egy test csatlakozó miatt, közben rugó törés a futóműben, állandó szenzorhiba a motorban, ami tuningolt is...
Megírom, mikor a tréler viszi az udvaromból, nálam parkol éjjel.
A barátom szintén PDTDI Passatja üza ellátási hibával küzdött 3 napot éppen.
4. Az ügyfelem dízel OPEL omegája ausztriában áll szervízben, a családját pénzért hozatta haza. Mielőtt vette, mondtam neki: pénztemető. Mégis megvette.
Ez az elmúlt 4 hét termése.
Mind 3-4 év körüli német, gyönyörű állapotú, jó minőségú használt autó.
El kell tartani a szerelőket valakinek.
Egyre nyugodtabb vagyok, hogy öszvér új kocsit veszek, garanciával.
A csajom Toyotája is nyugalom.