AnnKa Creative Commons License 2007.03.29 0 0 326054
Nagyon sokat számít a véleményed számomra, köszönöm. Adomány részemre, mellyel meg áldott
a sorsom. Tudom, hogy helytelen volt, már az általános iskolában a házi feladatként kapott fogalmazásait is én írtam, a fiamnak, jó tanuló volt pedig, vele született nyelvtani érzékkel, megáldva, mégis ha azt akartam, hogy a házi feladata fogalmazásból kész legyen, én írtam meg, Ő bemásolta, pld.Tavaszi nap. Az óbudai szigeten töltött tavaszi napunkat vetettem papírra, hisz
rácsodálkozhattunk a tavasszal éledő természet csodás szépségeire, az úton előttünk elég közel, nem rohanva távozó nyuszira, a kidőlt öreg fára, mely a Dunába omlott, de a felső ágai kihajtottak.:-) A megismétlődő természet csodáiban gyönyörködhettünk. Aratta a dicséreteket, a jó jegyeket, fogalmazásból, nyelvtanból. Ha az iskolában írtak dolgozatot, az sem lett rossz, de a tanárnő mindig ráírta:- ettől jobbakat is tudsz. Safi cicuska, hogy van? A nagy műtétje után a gyógyulásban is tapasztaltak vagytok. A képen látni a cicatündérem pociját, gyógyult, csak a szőrnek kell kinőni, szerinted a képen a műtéti heg két oldalán hájacska az ami dudorodik?