zaronka Creative Commons License 2007.03.28 0 0 800

Saját véleményt írok le!

Elég gyakran járok Pestre a tapasztalatok!

Hiába van viszonylag most már majdnem kész a 7-es-76-os körforgótól  az Autópálya amiatt a nyüves Tempo 100 miatt jó ha 10 percet rövidült a menetidő!!!

Ha itt lenne egy normális vasútvonal mint pl:BP-Szeged, BP-Debrecen, BP-Miskolc kiváncsi lennék akkor is ilyen népszerűek lennének-e a buszok!

Ja Tempo 100 biztos sokan lehurrogtok, hogy az kell meg fontos meg a busz nem szgk., de talán pont erre van az ABS és a Retarder ha meg pályán hirtelen kell megállni az már így is régen rossz. Persze nem azt mondom hogy száguldozzanak a buszok de a vezető ítélőképességében azért lehetne bízni és így ki lehetne jobban a pályát használni! Amit meg más járatok csinálnak pl: Pécs-Szombathely 65-70 nel szüttyögnek az megint elgondolkodtató! Ha jól tudom a kresz buszokra 50/70/80 a max de ha ezt mindenhol tartanák mikor érnének oda! Egy kicsit talán ha ezeket rugalmasabban vennék és nem lenne kétszer olyan hosszú egy busz menetideje mint a személygépkocsié, talán többen esetleg busszal járnának! Ja és egy kérdés a buszbalesetek többsége a gyorshajtás miatt következik be? Szerintem nem:lásd utobbi évek Siófok vasuti átjáró, 7-76 körforgó vagy a pesti gyorsforgalmi!

Ja és jó lenne ha legalább 1-2 gyorsjárat BP-Zeg tényleg az lenne pl: a 18-40 es Keszthelytől minden faluban megáll ezt pont neki kell csinálnia? Ja és aki a Tempo 100-at kitalálta azt javaslom neki hogy hetente legalább egyszer utazza végig a Zeg-Bp vonalat kíváncsi vagyok a véleményére!

Senkit nem akarok megsérteni ez csak saját véleményem lehet, hogy tévedek!

Jó lenne ha néha a helyijárat is téma lenne pl: kb két hete állította forgalomba a Zala Volán Zeg új alig használt Setráját ami bár külső telephelyes szinte egész nap a városon belül dolgozik!

 

 

Előzmény: mcg (795)