Törölt nick Creative Commons License 2007.03.28 0 0 1149
Sziasztok! Azt hiszem, hogy normális férfit természetszerűleg izgat, ha egy lány pisil, vagy bepisil. Ha ugyanez a lányokat is izgatja, az már csak hab a tortán.
Volt egy eset, amikor nem váltott ki izgalmat a női bepisilés. Hazafelé tartottam és a kerületünk dicső hajléktalanjai éppen kőpárkányon "ülve csavarogtak". Volt köztük egy tablettás bortól agyatlanra részegedett koszos nő. Látszott, hogy néz, de nem lát. Bólogat, de nem érti amit mondanak neki. A mellette ülő hajléktalan fizikai huszár is le volt részegedve, de őbenne még dolgozott a nemi vágy. Nagyon rá volt indulva a szépségre. Buzerálta, csókolgatta, disznóságokat súgott az amúgy annak már nem működő fülébe. A nő meg valószínülewg nem is érezte, de elkezdett bepisilni. Boldogabb korában zöld színű nadrágja átázott a lába között. A pisi lefolyt a kőpárkányon és elindult a csík a járdán. Vitte a gravitáció lefelé, az úttest felé.
A buszmegállóban álló emberek megbotránkoztak. Én nem. Csodálkoztam, hogy kivételesen nem tudtam a dolog erotikus oldalát látni...
egyébként a hajléktalanok a legtöbb esetben elfexenek a tablettástól, aztán ahányszor kell nekik, ott helyben összehugyozzák magukat.
Gyönyörű világ....
Lehet, hogy nekik a mi világunk a szokatlan?