Are you kidding me????
Te csak ne fejezz be semmit, pont azt akartam írni, mekkora istenség vagy, megadod nekem a napi betevőt...erre azt olvasom, hogy ilyeneket írkálsz?
Te vagy az én hősöm!
Meg jajgatni is akartam, 18/2, hogy ez a Julcsi szerintem már akkor is halálosan idegesítő volt. Valamelyikőtök írta, hogy akkor még egész jól játszott. Na ja, az idegeimmel.
De a Lencsibaba haláli volt, azóta is azon vihogok, hogy ennyire jó volt a színésznő, vagy ennyire dummy a modell... :))))
A másik, amitől sírok... (én legalább nem változok, tudom, ezen x éve is sírtam), hogy MIÉRT kell a művésznőt szentté avatni?
Nem tom melyik részben mondott valami olyat Juli, hogy Etus anyának és művésznek is fantasztikus. Hát, Frajt Edit helyében biztos HÁ képébe hányok - sugárban!
Egyszerűen undorító.
ALacka!
Drágajutkám játéka nem keveset fejlődött az évek során! A sorozat elején három arcot tudott: kiabálós-gyerekekkel, sírós-baba miatt, jópofizós-szomszédokkal.
Bár én már akkor is kedveltem, lehet, a leendő pedagógus vér ütközött ki már akkor is:)))
Juli meg egy HP!!! Vagy ezt már mondtátok?:))) Elkezdődne a szilveszteri buli, de ő csak húzza a száját, eléggé azt jósolva, hogy majd jól elb.ssza mindenki szórakozását a féltékenykedésével.
De nyakon vágtam volna Mágen helyében, aztán jól ott is hagytam volna a mentőközpont előtt...nesze vazz!!!