HiVikboy!
Amiket felsoroltál sem működnek? Szerintem vidd Üllőre a Frédi-Bénibe. Ott keresd Somodi Sándort és bízzál meg az ítéletében. Előtte kérj időpontot, mert sokat van továbbképzésen, a neten megtalálod a honlapjukat. Aztán ott hozasd rendbe, ahol vetted, vagy adjanak utólag árengedményt és csináltasd Üllőn. SZERINTEM. De könnyű másnak tanácsot adni, én ugyan így szívtam az AF-CF hibaüzenetekkel. Sok sikert!!! NEM UNTATSZ ITT SENKIT, EGYMÁS KÁRÁBÓL-ÖRÖMÉBŐL TANULUNK, ÍRD CSAK MEG, MI LETT VÉGÜL. EZ ITT EGY NAGY CSALÁD, ÁTÉREZZÜK EGYMÁS BAJÁT ÉS ÖRÖMÉT, HA TUDUNK SEGÍTÜNK IS.
Ma volt egy ügyvéd nálam, épp Lexussal. Korábban egy 3,5-ös Mercije volt, minden létező extrával. Vibrátoros derékaljtól TV-ig, hagy ne soroljam fel mindet, tényleg full volt. 2 év alatt minden hónapban néhány napot szervízben állt. A szervíz udvarán BMW, AUDI, PASSAT, Phateon, csupa 10-40 millás kocsi. Mind alkatrészre várt. Állítólag a kütyüket kis cégektől veszik, minőségellenőrzés nélkül. Aztán ha valami kifexi magát, akkor az még néhány dolgot rossz esetben visz magával. Végül elcserélte egy RX 300-ra, 5 éves gépre. Azt mondta, soha többet német. A Merci előtt 607-e volt. Ha túl lesz a Lexuson, újra franciát vesz, azokban soha nem csalódott. Minden fajta francia verdája volt, de a Peugeot szerinte a legjobb. Nem tudta, HOGY MILYEN KOCSIM VAN!!! Azt mondja, héha visszakéri egy-egy útra a PUG-ot, mert annál egyik sem volt jobb. Csak ennyi.