Elvie Creative Commons License 2007.03.26 0 0 85

Miért megbízhatatlan a szomjúság?

 

Csak reggel szokott sötét sárga lenni, általában halvány. Igen láttam már vízszinűt is, ez akkor van, ha sok alkoholt iszom! :))) Sör, vbk nagyon hamar kijön! :)  Meg akkor is ilyen, amikor direkt sokat iszom.

 

Igen az nekünk is jó amikor folyik, mert enyhül a feszültség. Sok lány szeret pisilni, ismerek ilyet. Én azt utálom nagyon, amikor mindenhol folyik a pisi! :€ Emiatt is utálok wc-re járni, soha nem lehet tudni mikor folyik így! És persze általában idegen helyen járok így, ahol nincs wc-papír, és az összes zsepimet arra használom, hogy letöröljem a combomról meg a fenekemről! :€  Azért ne úgy képzeljétek el, hogy összevissza megy mindenhova, csak a combom felétől fölfele. (remélem érthető) Sajnos mi nem tudjuk irányítani. :(

 

Ja, és idegen helyen még azért is rossz, mert nem ülünk rá, csak fölé guggolunk, és az elég kényelmetlen. :( Ilyenkor nem is nagyon érezzük azt hogy milyen jó, mert már remeg a lábunk, és alig várjuk, hogy vége legyen. Én a kilincsbe szoktam kapaszkodni, ha elérem. Valahol már láttam olyan papír tölcsért, amivel a lányok is tudnak állva pisilni. Na, olyanból be kell szereznem sokat! :))) Szórakozóhelyen kötelezővé tenném, nem lenne összepisilve a deszka, és mi is felhajtanánk a deszkát! :)))))))

 

Ez nálam pontosan így van, lusta vagyok elmenni, vagy nincs kedvem, vagy még elintézek ezt-azt.... A munkahelyemen is így vagyok, pl 5-re megyek dolgozni, előtte itthon pisilek mondjuk 4-kor, és aztán már csak megint itthon, este 11-kor. Ha jól számolom, akkor ez 7 óra. És közben azért iszom is, mert ott mindig teázunk. Persze ez nem mindennapos, lustaságtól is függ, meg persze a feszüléstől is.  :)

 

Hát, az ingerküszöbről nem nagyon tudok beszélni, én csak akkor érzek fájdalmat, ha már NAGYON kell! Addig csak kellemetlen. De ha egy helyben állok vagy ülök, nem mozgok, akkor az is úgy-ahogy elmúlik. Meg aztán mindenkinek más, nem tudom, hogy van-e mértékegysége a fájdalomnak, és azt hogy mérik.

 

Legutóbb a 3 eloszlott egész napra. Reggel, napközben, este.

Jó, most már tudom, hogy komolyan gondoljátok, tök jó fejek vagytok! Jókat mulatok ezen! :) Akkor beszámolok a változásról, és elkezdek inni.

:)

 

 

 

 

Előzmény: Alfrédi (83)