pamall Creative Commons License 2007.03.26 0 0 1135
Halihó kis Pletykafészek!

Ahelyett, hogy locsognál, inkább tocsogjál!

Ha a pletykán és a ...keverésen kívül mást nem tudsz virítani, akkor inkább dugulj el.

Írd meg inkább az osztálykirándulásos történetedet, amikor úgy beállítottad magad, hogy nekünk kellett téged tisztába tennünk. Az már nem is bepisilés volt, inkább totális elázás. Még szerencse, hogy a jó magyar vonatokon műbőr ülések vannak, mert különben még mindig átázna aki a helyedre ülne. Én ennek ellenére nem bántalak, mert kimondottan élveztem, amikor a behúzott függönyű kupéban cibáltam rólad az átázott nacit és bugyit. A legszebb az volt, hogy ahányszor hozzáértem a hasadhoz, mindig újabb és újabb aranycsöppeket eresztettél ki magadból a tenyerembe.

Ha tényleg érdekel a téma, és nem csak szenyózni jársz ide, akkor állok elébe!
Lehet, hogy csak az irígység beszél belőled?
Erre tudok megoldást és nagyon szívesen megpisiltetlek. Mióta másik suliba mentél, nem is jelentkeztél, pedig az én elérhetőségem még mindig a régi.

Itt és most nyilvánosan felajánlom, hogy a legközelebbi bepisi-partyra szeretettel meghívlak! Választhatsz, hogy
- csak velem,
- velem + még egy lánnyal,
- velem + még egy hapsival szeretnéd kipróbálni.


Többieknek:

Köszönöm, hogy még gondoltok rám, ígérem nem tűnök el örökre!
Pussy-liba híradásában van némi igazság, de nem az az oka eltűnésemnek. Idén érettségi + felvételi lesz és én nagyon szeretnék bekerülni az egyik jónevű angol művészeti fősulira. Ehhez viszont nagyon sokat kell tanulnom.

peelóta! Nagyon édes vagy, szívesen összenedveskednélek, de mint már többen felhívták rá a figyelmemet, sajnos foglalt vagy. :) Ennek ellenére, ha legközelebb szervizbe megyek, megpróbálok sokat inni és feltűnően toporogni, hátha ott vagy! :)))


Puszi mindenkinek: PAM
Előzmény: pussy17 (1114)