Hamburger2 Creative Commons License 2007.03.24 0 0 17796

Üdv Kolléga!

1. Az általánosítás katonáéknál meglátásom szerint nagy hiba. Egy katona nem általánosíthat. Minden szituációt és minden egyént külön-külön kell kezelnie, különben olyan hibát követhet el, amely könnyen végzetes lehet. Én továbbra is ajánlom Neked, hogy soha se alkalmazd ezt a módszert. A fentieken kívül az is hátránya, hogy az ember sok ellenlábast szerezhet vele, olyanokat is, akik esetleg mellette állnának! :) Természetesen a döntés joga a Tiéd!

2. Nem, senki sem akar téged arra kötelezni, hogy az elejétől olvasd végig ezt a meglehetősen régen futó topicot. Viszont ha nem teszed, akkor illik tartózkodni az általánosítástól. Ezt fejtegettem feljebb. Semmi bajom a hozzászólásaiddal, még akkor sem, ha valóban sok témáról már esett szó, de magam is úgy gondolom, hogy minden korábbi téma lehet aktuális, ha új a megközelítés. Te pedig elég újszerűen közelíted meg a dolgokat, hát csak rajta! :) Abba a hibába viszont nem szabad beleesned - főleg a topic teljes tartalmának ismerete nélkül - hogy azt gondolod, hogy "eretnek gondolataid" csak a Te fejedben születhettek meg! Én például biztos vagyok abban, hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt! :)

3. A hárombetűsökkel kapcsolatban nekem nincs különösebben rossz tapasztalatom. Engem ők még nem vontak kérdőre az Internet miatt. Ami gondom volt e miatt, az nem velük volt.

4. Az emlegetett fórum kissé nehézkes. Még mindig komoly gyerekbetegségei vannak. Én pl. az alacsony sávszélességem miatt már nem is próbálkozok bejutni, mert idegesítően lassű minden lépés benne. Széles sávval nekem működött, de a biztonsági kérdés nálam is megjelent. Addig kikapcsoltam a tűzfalamat, amíg rajta voltam az oldalon.

Üdv: Hamburger