FUTURE
2007.03.24
|
|
0 0
113533
|
Na, voltunk magyarok szep szammal ezen a versenyen. A Vaci Formas korbol Manager 69 kenyelmesen futott 1:34-et, Lui 1:28-at, Teveli Petra meg asszem 1:14:4X koruli egyeni csucsot hozott ossze. En 1:17 korul ertem be, de ez a chipes ido, a brutto ennel tobb mint egy perccel tobb, mert bar bealltam a szamomra kijelolt zona kornyekere, aztan meg vagy ezren bealltak az utolso percekben elem, igy az elso ot kili csak az elozgetesrol szolt... Egyebkent nem konnyu a palya, rendesen hullamzik, nehez folyamatos ritmust futni... Mivel ebben az evben eddig gyorsabban csak a PH-n, meg a heten egy otost /3:5O-be/ futottam, meg ugye a baleset-serulesembol se masztam meg ki rendesen, maximalisan elegedett vagyok ezzel a felmarcsival. Az mondjuk meg mindig latszik, hogy a bal bokam mozgasa eleg behatarolt, az ellepesem gyengus, kicsit sokat trappolok teli, vagy majdnem teli talppal, de, alapvetoen -a spinningnek is koszonhetoen- az labizomzat mar eleg eros, stilizalni meg gyorsitgatni kell meg, es szerintem minden rendben lesz. Na, hai, lassan megyunk ujra be a varosba... |
Előzmény: FUTURE (113529)
|
|