Alfrédi Creative Commons License 2007.03.22 0 0 1125

 Hali, Bogarak!

 

....hát, van abban valami, hogy egy fiú bepisilés az olyan kisfiús dolog...

- Mindenesetre engem izgat az, ha egy nő közelében vagyok, és éles helyzetben már azon küszködök, hogy nehogy bepisiljek az ő szeme láttára. Néha egy kicsit be is megy, és ez olyan izgi. Ha pedig a nő észre is veszi, az meg olyan ciki.....   De mégis...  Ez olyan,. jó...

 Természetesen mindez őssze sem hasonlitható azzal, ha egy nővel tőrténik ez, az én szemem láttára.  Ez az, amire mindig vágyom.., hogy egy nőnek nagyon kelljen és szorongassa, szenvedjen,  - majd végül - bepisiljen. Szeretnék egy nőt ilyen  helyzetbe hozni, szenvedni hagyni, sokáig nem kiengedni, bepisilni látni és kiélvezni ennek minden pillanatát.   - Legalábbis egyfelől igen.

 ....Mert másfelől, meg tudom, hogy erre képtelen lennék. - Igen kipróbáltam, kerültem olyan élethelyzetbe, hogy talán megtehettem volna, de nem voltam rá képes. Két nagy érzés viaskodik ilyenkor bennem. Az egyik a vágy, a másik meg a lekiismeretemnek az a furdalása...  És mindig ez győz, nem sokkal, de győz.

 

  Emlékszem egyszer (7éve), mikor cégnél dolgoztam, a főnök távollétében az volt a dolgom, hogy a titkárnői allásra jelentkezőket megfigyeljem, tájékoztassam stb. Egyszer elég sokan jöttek, igy kicsit várniuk kellett. Miközben a korábban érkezett lányokkal/ nőkkel beszéltem, arra lettem figyelmes, hogy az ajtón nemrég belépett két lány(főleg az egyik) ismerős táncikálásba kezdenek és egymásnak sugdolóznak valamit. - Hátha pisilniük kell!? - gondoltam, és kivert a veríték. Úgy 10 perc múlva került az egyikőjük sorra, és mindjárt azzal kezdte, hogy:  - Elnézést, én és a barátnőm elmehetnénk előbb a wc-re, mert már nagyon kell...?!    Húha, gondoltam, és verni kezdett a szívem.  Dilemmába kerültem, hogy mit feleljek, mikor előttem állt a szenvedő lány. Igazság szerint eleve nem is engedhetném ki, mert a főnököm kifejezetten megtiltotta, hogy bárki idegent wc-re engedjünk, és a főnök bármikor meg is jöhet. Tudtam, hogy valóban nagyon kell neki és - bár megtehettem volna, hogy azt mondom nem, - én mégis megmondtam, hogy hol a wc. Mindketten elmentek, és nagyon hálásak voltak ezért.  Utána csak fantáziáltam róla, mi lett volna, ha nem mehetnek ki, és úgy kell végigszenvedniük az 5-10 (vagy 20-30?) perces beszélgetést?   Lehet, ki se bírták volna................?

   De volt még hasonló eset,pl. egy maratoni futóverseny befutójánál, ahova elmentem, mert a rendezők ismerősők voltak, és mentem segiteni stb. Volt ott egy nő, akivel akkor találkoztam előszőr. Neki ott fontos dolga volt a célba beérkezésekkel kapcsolatban. Beszélgetni kezdtem vele és ő csodálkozásomra elmondta nekem, hogy mindjárt bepisil, már vagy 5 (öt!) órája kell neki, de itt nincs wc, és nem mehet el. Aztán a nő az én ismerősömnek mondta, hogy talán leguggol két kocsi közé...  Aztán elvetette az ötletet.  Gondolkoztam kivárjam-e mi lesz ennek a vége, aztán megsájnáltam őt.  Ők mind vidékiek voltak, de én ismertem a környéket és tudtam, hogy van itt 2 percnyire is wc egy épületben, annyi időre pedig megoldották az elmenését.

 

 - Csak egy eset van, amikor könyőrtelen tudnék lenni. - Ha a lány is benne lenne a játékban. De akkor viszont nem kegyelmeznék.

 

 - Megitatni, megkötözni, nem kiengedni egy lányt, mig be nem pisil?  - Na ez is az, amire mindig is vágytam, amiről sokat fantáziáltam.

 Te is (csak) fantáziálsz ilyesmiről?  És a barátod? - Ő nem dominál Téged  úgy, hogy bepisilj?  - Igaziból? - Volt ilyenben részed?

 Ja..., és élveznéd, ha egy lánnyal szemben szabad kezet kapnál??   Bepisiltetnéd? - Igen?  Mesélj, hogyan csinálnád vele?  - Vagy esetleg valaki más, hogyan csinálja vele?

   Mesélj!   Ja, és izgi, hogy biszex vagy! Ez igy jó! - Majdhogynem igy a természetes.

    Ha lány lennék, tutira én is biszex lennék.   Naná!!!

 

Előzmény: Törölt nick (1105)