mazarin Creative Commons License 2007.03.22 0 0 256
Üdv!

Nos, akkor nézzük a sajtószabadságot. Épp most néztem meg a Miép honlapján a Rend programját. Ez olvasható benne:" a két kereskedelmi tévé műsorszerzôdését a magyar államnak meg kell tagadni, erre törvényes lehetôség van. Működésük változatlanul hagyása bűn a magyarság ellen. Ez a magyar jövô egyik legfontosabb alapkérdése, amely azonban a társadalom széles rétegei elôtt egyszerűen el van takarva. Ettôl független kérdés az ATV. Ez a csatorna egy úgynevezett egyház, a Hit Gyülekezete tulajdonában van, valójában a Soros Alapítvány tartja el, és kizárólag izraeli–amerikai és hazai neoliberális érdekeket szolgál. Idegen test a nemzet életében. Magyarellenes, hazug és gátlástalan. Megszüntetése a magyar megmaradás próbaköve."
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy a szólásszabadság és a sajtószabadság csak akkor megengedett, ha ez a miép szerint a magyarság érdekeit szolgálja. Eltekintve a zsidó világösszeesküvés rémképétől, ez szerintem önmagában is a szólásszabadság kemény kritikája. A szólásszabadsággal él a miép, élvezi ezt a szabadságjogot (hisz alapjogkorlátozó terveit elmondhatja, felteheti a világhálóra stb), ám ha ő lenne hatalmon, korlátozná azt saját érdekeinek megfelelően.

Nem emlékszem, hogy a szadesz liberalizmushoz való viszonyáról korábban bármit is írtam volna. Az rémlik, hogy arról írtam, nem a szadeszről , hanem a libearlizmusról beszélek. Maga a topic is arról szól, hogy a liberálisokat gyűlöli a topic indítója. A szadeszt és szimpatizánsait azonosítani a liberálisokkal en block szerintem botorság. Pl. nem feltétlenül szadesz szavazó, aki liberálisnak vallja magát, vagy a külföldi liberálisok sem szadesz hívek. Márpedig ha jól értem a topic indítója az összes liberálist gyűlöli. Csak félve kérdem meg, remélem nem a keresztyényi emberbarátság szellemében? :) szeresd felebarátodat, mint tenmagadat.....
Előzmény: zividivi (242)