Törölt nick Creative Commons License 2007.03.21 0 0 15748

REMIXEK.

A Cure remixekkel semmi baj nincs. Jóval kevesebb rossz vagy idegesítő mixet találok az Ő munkásságukban, mint a DM -nél (pedig DM fannak is vallom magamat, hiába ők a remix műfaj gurui, ők azok, akik az eredetitől teljesen eltérő mixeket jelentettek meg. Kezdetben általában extended mixeik voltak, melyek készítésénél ők is ott voltak -talán. Aztán ezt a munkát külsősöknek adták ki. Javarészt az éppen futó zenei irányzatok top-producerei, hangmérnökei követték el azokat. Nos, a 90 -es évek igencsak kezdett a tunci-tunci irányba elmenni /ezek a tunci-tunci 'zenészek' meg azt mondják, hogy a DM; Kraftrwerk voltak rájuk hatással/, így a megjelent remixek színvonala is egyenes arányban esett. Én például kiütést kapok a 'Barrel of a gun' Underworld Hard mix -től vagy a 'Never let me down' Digitalism mixétől.)

A Cure -nál több kedvencet is fel tudnék sorolni:

-The walk (Infusion mix)

-The walk (everything mix)

-A forest (tree mix)

-Let's go to bed (milk mix)

-Hig (higher mix)

-Just one kiss (extended mix)

-Icing sugar (new mix)

-Never enough (big mix)

-The 13th (feels good mix)...na jó, ez csak vicc volt.

Persze egy zenekar munkásságát nem a remixek fogják meghatározni, de a diszkográfiájukba beletartoznak. (Nem hivatalos mixek engem sem érdekelnek.)

A Mission -től, Siouxsie -tól és Creatures -től is igyekszem mindegyik mixet (eredetiben) begyűjteni. Én szeretem ezeket a változatokat. Egyik sem radikális újrakeverés persze.

Előzmény: Szigi101 (15737)